Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Bekijk dit spel
William Hill bingo is in totaal beoordeeld met een 7 uit 10
Software / grafisch 5
Start Bonus 8
Loyaliteits bonus 8
Support 5
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.

william hill bingo

0% Bonus Speel nu!
  • Alleen in de italiaanse taal
William Hill bingo is in totaal beoordeeld met een 7 uit 10
Software / grafisch 5
Start Bonus 8
Loyaliteits bonus 8
Aantal spelers 0
Support 5
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.
William Hill bingo logo

William Hill bingo

  • Vestigingsland: Verenigd Koninkrijk
  • Licentie: Verenigd koninkrijk
  • Bestaat sinds: 2007
  • Telefoonnummer: 00 800 3551 3551
  • Email adres:

Onze beoordeling over William Hill bingo

William Hill is een gevestigde naam in de online casino wereld. De onderneming is opgericht in 2007 in het Verenigd Koninkrijk, maar de naam William Hill is al veel ouder dan dit. In de vorige eeuw stond de naam bekend als groot boekhouding bedrijf. Sinds de lancering van de William Hill Bingo in 2007 heeft de onderneming een snelle groei gemaakt en zijn ze tegenwoordig een van de bekendste namen in de gokwereld. De onderneming wordt gezien als een alles in een goksite die je als fanatieke online gamer niet mag missen. Het aanbod in verschillende vormen van gokken, weddenschappen en games is erg groot. Daarnaast zijn ze ook nog actief in poker, bingo, sport- en paardenraces.

Het account

Om aan de slag te gaan bij William Hill Bingo hoeft er niet veel te gebeuren. Er hoeft alleen maar een account worden aangemaakt en via een link op de website. Daarna wordt er gevraagd een kort registratie formulier in te vullen met wat persoonlijke details en daarna kun je al aan de slag. Wanneer een eigen account wordt geopend is er toegang tot alle spellen op de website. Een account kan ingesteld worden in maar liefst zes verschillende talen en er is verder geen download nodig om William Hill Bingo te spelen.

Geldstorting

Voor dat je begint met het spelen van de online games is het belangrijk dat je eerst geld stort op je account. De site van William Hill Bingo heeft een grote keuze in betaalmogelijkheden waardoor het voor bijna iedereen toegankelijk is om te spelen. De meest gebruikte betaalmogelijkheden zijn PayPal en creditcard, tevens maken deze opties het erg gemakkelijk om snel online te betalen. Je geld zal via de website gestort worden nadat je de keuze hebt gemaakt voor het bedrag en de betaaloptie. Wanneer je je geld wilt onttrekken van je account wordt dit ook door de website gedaan en teruggestort op de gegeven account of kaart informatie.

Bonussen en beloningen

William Hill Bingo heeft een veelzijdige keuze als het aankomt op promoties, beloningen en bonussen. Deze deals zijn de gehele dag online te krijgen. Wanneer je net begint op de website kun je bijvoorbeeld naar de 'Arrival Lounge' gaan waar je gratis spellen kunt spelen en kunt profiteren van maandelijkse promoties. Daarnaast krijgt iedere nieuwe accounthouder bij elke 10 pond die hij spendeert op bingo kaartjes, 40 pond van de website cadeau. Verder zit aan elk spel en product een extra bonus of beloning gekoppeld en wordt je loyaliteit beloond. Zo geeft de Deal or No Deal Bingo, Chat games en William Hill Bingo punten aan loyale spelers. Wil je gaan voor een van de hoogste bonussen in de online gokwereld? Speel dan poker bij William Hill en claim tot wel 2000 dollar als je voor de eerste keer geld stort.

Games en sidegames

William Hill biedt verschillende bingo games aan op de website zoals 75 Ball, 75 Ball Pattern en Joker Jackpot. Wanneer je deze spellen wilt spelen hoef je gelukkig niet lang te wachten want om de zoveel minuten starten er nieuwe spellen. Je kunt aan het begin van een spel een kaartje kopen of tussen het spelen door. Hierin heb je de keuze voor zes kaartjes in één of voor individuele losse kaartjes. William Hill biedt je alleen maar het beste aan en heeft het daarom ook mogelijk gemaakt om te gamen via je smartphone waar de games gratis worden aangeboden. Daarnaast zijn er op de website ook spellen te spelen voor je plezier in plaats van voor geld. Andere spellen die William Hill aanbiedt zijn onder andere paarden- en honden races, speedway games en voetbal spellen.

Communicatie en service

Voor een gevestigde gok website is het belangrijk dat er via de klantenservice ondersteuning en informatie kan worden verstrekt aan de klant. William Hill beschikt over een communicatieve service die bereikbaar is via mail, telefoon en chat. De medewerkers van William Hill zijn stuk voor stuk professionals die je graag te woord staan en verder helpen. Wanneer je een algemene vraag hebt kun je op de website terecht bij het onderdeel FAQ. Hierin staan de meest voorkomende vragen beantwoord. Daarnaast staat privacy hoog in het vaandel bij de bekende gok aanbieder en daarom wordt er gebruik gemaakt van 'Virtue Fusion Software'. Dit is een software die ervoor zorgt dat er in een veilige en betrouwbare omgeving kan worden gespeeld en waar persoonlijke gegevens extra beveiligd zijn.

William Hill Bingo community

Wanneer je een account aanmaakt bij William Hill kun je deze persoonlijk maken door een persoonlijk profiel in te vullen. Deze kunnen andere spelers zien en wordt ook vertoond wanneer je in de live chat aan het communiceren bent. Chatten kan bovendien in de privé of publiekelijke versie en in een bepaalde groep. Daarnaast wordt er maandelijks een nieuwsbrief gestuurd naar alle spelers van William Hill om ze op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Er zijn genoeg mogelijkheden om verder in contact te komen met het bedrijf en om extra ondersteuning te ontvangen. Dit team van ondersteuning staat 24/7 voor je klaar en is te bereiken via het UK nummer 0800 121 66 88 of het internationale nummer  00 800 3551 3551.

Uitbetalingsmogelijkheden
Support via
Telefoon
Email
Stortingsmogelijkheden
> Schrijf je eigen mening Wat andere William Hill bingo spelers ervan vinden...
Bezoek de website van William Hill bingo En ontvang 0% bonus Speel nu en ontvang de bonus!