Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Top 5 aanbieders
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
Bingocams 5/5 200% € 100 Bekijk
Beterbingo 5/5 300% € 150 Bekijk
Trendiebingo 4/5 200% € 100 Bekijk
Unibet bingo 4/5 100% € 100 Bekijk
888ladies Bingo 4/5 250% £ 500 Bekijk

Wat is bingo?

Bingo (kienen) is een spel voor vrijwel iedereen, van jong tot oud, man of vrouw het maakt niet uit want iedere bingospeler heeft iets gemeen. Ze zijn allemaal gek op bingo! Het is een gezellig en vermakelijk spelletje. Maar het is ook een manier om af en toe een zakcentje mee te verdienen.

Even in het kort hier uitgelegd hoe bingo in z'n werk gaat, elders op de site is namelijk nog meer informatie te vinden over de spelregels en dergelijke maar eerst hier in het kort wat bingo is. Bingo is een spel waarbij een deelnemer een kaart koopt met hierop getallen. Uit een grote zak met balletjes met getallen rolt telkens een bepaald getal. Dit getal stempel je af indien het op jou bingo kaart staat. Wanneer je als eerste een bepaalde rij of kaart vol hebt roept u BINGO! En kunt u uw prijs in ontvangst gaan nemen.

Vroeger was het zo dat bingo alleen in buurthuizen of in bejaardentehuizen gespeeld wordt. Vandaag de dag is bingo zowel in zulk soort gemeenschapshuizen als online te spelen. In Engeland is dit zelfs zo'n grote trend geworden dat vrijwel alle bingo hallen hun deuren hebben gesloten.

Bingo genoot voorheen voornamelijk interesse van oudere mensen, vandaag de dag is dit echter niet meer het geval. Sinds Bingo naast gokkasten te spelen is geniet bingo ook veel jonge deelnemers, die of voor hun plezier spelen of om wat bij te verdienen.

Interesse? Probeer het dan een keer gratis voor de fun via de bingo aanbieders die je hier vind! Bingo bezorgt u een plezierige middag en vergroot uw kansen op prijzen.