Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Bekijk dit spel
888ladies Bingo is in totaal beoordeeld met een 7.5 uit 10
Software / grafisch 6
Start Bonus 10
Loyaliteits bonus 8
Support 7
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 6
In totaal 0 reviews.

888ladies bingo

250% Bonus Speel nu!
888ladies Bingo is in totaal beoordeeld met een 7.5 uit 10
Software / grafisch 6
Start Bonus 10
Loyaliteits bonus 8
Aantal spelers 0
Support 7
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 6
In totaal 0 reviews.
888ladies Bingo logo

888ladies Bingo

  • Vestigingsland:
  • Licentie:
  • Bestaat sinds:
  • Telefoonnummer:
  • Email adres:

Onze beoordeling over 888ladies Bingo

888ladies is een onderdeel van de overkoepelende site 888.com. De 888ladies bingo site heeft, zoals de naam al een beetje verklapt, vrouwen als doelgroep. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat mannen niet welkom zijn om mee te doen aan de bingospellen.

888ladies biedt meerdere soorten bingo aan. Er zijn bijvoorbeeld spellen met 75 of 90 ballen. Ook kan er bingo worden gespeeld met een heel team. 888ladies is opgericht in 1997 en is gevestigd in Gibraltar. De keuze voor deze vestigingsplaats is gemaakt omdat er op deze manier een licentie door het Verenigd Koninkrijk is gegeven.

Het contact met 888ladies is gemakkelijk te verkrijgen, er is namelijk een 24/7 telefoonservice op het nummer 0800 901 2509. Daarnaast kunt u voor uw vragen een mail sturen naar  support@888ladies.com.

Website

Op de website is duidelijk te zien dat vrouwen de doelgroep van 888ladies zijn. De site bevat roze accenten en is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Een groot voordeel van de website van 888ladies is dat hij geen pop-ups bevat. Hierdoor wordt de speler niet gestoord tijdens het bingoën.

Betaalopties en uitbetalingsmogelijkheden

De betaalopties die geboden worden door 888ladies zijn gemakkelijk en de keuze is ruim. 888Ladies ondersteund onder andere de betaalkaarten: MasterCard, Visa, Maestro, Laser, Switch en Visa Debit. Een andere mogelijkheid om te betalen is door gebruik te maken van een e-wallet. Er zijn meerdere soorten e-wallets die 888ladies ondersteund maar de meest bekende zijn Neteller en Skrill. Nog niet veel mensen maken gebruik van e-wallets ook al is het de de meest veilige manier om geld op uw account te zetten. Een nadeel aan de e-wallet is dat het niet de snelste manier is om geld op het account te zetten. Bij 888ladies geldt een minimum opwaardering van £5.
Bij het uitbetalen kan er gebruik worden gemaakt van dezelfde methodes als bij het betalen. De uitbetaling kan worden gestart door bij het eigen account naar Request Withdrawl te gaan.

Mooie progressive jackpots

Naast de normale bingospellen heeft 888ladies ook een speciaal bingospel genaamd progressive jackpots. Zoals de naam al zegt wordt deze normaal gesproken ingezet om de grotere jackpots te winnen. Tijdens progressive jackpots is het de bedoeling dat spelers een kaar vol krijgen in de vorm van een champagnepatroon. De jackpot verschilt per spel en deze wordt van tevoren vastgesteld. Gedurende het spel wordt de jackpot hoger totdat een speler de hele kaar heeft vol gekregen.  

(Welkomst)bonussen

Om zo veel mogelijk nieuwe spelers binnen te krijgen bij 888ladies, wordt er een welkomstbonus gegeven van 500%. Deze bonus kan maximaal oplopen tot £500 en om deze bonus te krijgen moet er een bedrag van £10 gestort worden op het account.

Loyaliteitssysteem

Er is de mogelijkheid dat gewonnen bingospellen worden uitbetaald in loyaliteitspunten. Loyaliteitspunten worden dus alleen verkregen bij het winnen van bepaalde bingospellen. De loyaliteitspunten kunnen omgezet worden in geld of u kunt met loyaliteitspunten speciale spellen spelen.

Uitbetalingsmogelijkheden
Support via
Telefoon
Email
Stortingsmogelijkheden
> Schrijf je eigen mening Wat andere 888ladies Bingo spelers ervan vinden...
Bezoek de website van 888ladies Bingo En ontvang 250% bonus Speel nu en ontvang de bonus!