Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Top 5 aanbieders
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
Bingocams 5/5 200% € 100 Bekijk
Beterbingo 5/5 300% € 150 Bekijk
Trendiebingo 4/5 200% € 100 Bekijk
Unibet bingo 4/5 100% € 100 Bekijk
888ladies Bingo 4/5 250% £ 500 Bekijk

Bingo tips

Bingo spellen vallen normaliter onder de categorie kansspelen net als gokkasten en wedden op sportwedstrijden. Dit is gebaseerd op het feit dat er in dit spel geen bepaalde strategie nodig is om daadwerkelijk te winnen. Er is dus geen vastgestelde tactiek of techniek om verzekerd te zijn van een overwinning tijdens het bingo spel.

Toch zijn er een aantal handige tips die u kunnen helpen waarmee u uw winstkansen optimaal benut. Hiernaast moet de winnaar natuurlijk op het moment van spelen ook over een beetje geluk beschikken.

Tip 1: Het spelen op meerdere bingokaarten.
Wanneer u met meerdere bingokaarten tegelijk speelt dan is het vrij logisch dat u uw winstkansen vergroot. De kans wordt groter, doordat u automatisch over meer getallen beschikt. Het nadeel van het spelen op meerdere bingokaarten is echter dat de bingo ronde simpelweg duurder wordt voor u. De beste keuze voor het aantal kaarten is afhankelijk van wat je medespelers doen, en het bedrag wat u totaal uit wilt geven aan kaarten. Wanneer u besluit om met meerdere kaarten te spelen probeer dan kaarten te kiezen die veel variëren wat betreft cijfers. Dit omdat u, wanneer de nummers gevarieerder zijn de kans dat de nummers die op uw kaart staan eerder vallen.

Tip 2: Kies bingorooms met minder spelers
Hoe minder spelers er meedoen aan de bingo ronde hoe groter de kans echter is om daadwerkelijk te winnen. Even een simpel voorbeeld wanneer u alleen zou spelen wordt het spel net zolang gespeeld tot uw kaart vol is. Hoe meer er mee spelen hoe kleiner de kans wordt. Dit heeft helaas ook een nadeel hoe minder deelnemers hoe minder het prijzengeld is!

Tip 3 : Het gebruik van de automatische aanvul functie
Wanneer u besluit om automatisch te gaan spelen dan vinkt de computer de juiste nummers aan voor u. Hierdoor wordt de kans dat u fouten maakt behoorlijk kleiner.

Het online kien/bingo spel direct proberen? Probeer het via een van onderstaande aanbieders. Fun verzekerd!