Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Bekijk dit spel
Unibet bingo is in totaal beoordeeld met een 8.2 uit 10
Software / grafisch 8
Start Bonus 8
Loyaliteits bonus 8
Support 8
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.

unibet bingo

100% Bonus Speel nu!
Unibet bingo is in totaal beoordeeld met een 8.1666666666667 uit 10
Software / grafisch 8
Start Bonus 8
Loyaliteits bonus 8
Aantal spelers 0
Support 8
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.
Unibet bingo logo

Unibet bingo

  • Vestigingsland:
  • Licentie:
  • Bestaat sinds:
  • Telefoonnummer:
  • Email adres:

Onze beoordeling over Unibet bingo

Unibet is een ervaren partij in het aanbieden van online bingo spellen. Unibet biedt meerdere soorten bingo aan de online bingospeler, namelijk de variant met 75, 80 en 90 ballen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op sport en dit is dan ook op meerdere plekken op de site te zien. Unibet heeft licenties voor meerdere landen binnen en buiten Europa, namelijk:  Frankrijk, België, Denemarken,  Duitsland, Ierland, Italië, Australië, Estland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk. De officiële vestigingsplaats is Malta en dit is al sinds de oprichting in 1997. In de loop van de jaren is Unibet snel gegroeid en inmiddels heeft het al meer dan 100 werknemers.

De live chat met werknemers is de beste en snelste manier om antwoord te krijgen op al uw vragen. Wilt u geen chat beginnen? Dan kunt u ook mailen naar info@unibetsupport.eu of bellen naar +44 203 725 3779.

Overzichtelijke website

De website van Unibet is duidelijk en overzichtelijk. De website is zo opgebouwd dat alles goed te vinden is voor de gebruikers, wat de website zeer gebruiksvriendelijk maakt. Daarnaast maakt Unibet gebruik van een herkenbare kleur. Overal op de website komt namelijk groen voor of zijn er groene accenten te vinden net zoals in het logo.

Beveiliging van gegevens

Unibet is zelf actief bezig met het beschermen van alle persoonsgegevens. Naast deze bescherming vanuit Unibet, worden er ook tips meegegeven aan de spelers. Zo wordt er geadviseerd om nooit persoonsgegevens te delen in de beschikbare chats. Ook wordt er duidelijk gemaakt dat Unibet zelf nooit om persoonlijke gegevens vraagt via de mail. Alle mails die lijken gemaakt te zijn door Unibet maar die wel om deze gegevens vragen, zijn dus phishing mails. Er wordt dus altijd gevraagd om dit soort mails direct te verwijderen zonder hier enige links in te hebben geopend.

Stortings- en uitbetalingsmogelijkheden

Unibet biedt een ruime variatie aan betalingsmogelijkheden. Het is namelijk mogelijk om via je bankrekening een bedrag op je account te zetten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken een prepaidkaart of door middel van een online overschrijvingsdienst zoals Moneybookers.
Bij Unibet is het altijd mogelijk om geld uitbetaald te krijgen. Dit kan op meerdere manieren, namelijk door het geld direct te laten storten op uw bankrekening, naar een VISA-card of naar een van de meerdere beschikbare E-wallet accounts. Unibet rekent nooit opnamekosten maar het is mogelijk dat de bank wel kosten berekent voor het storten van geld. Voor meer informatie hierover kunt u het beste uw bank contacteren.
Het geld dat wordt gestort vanuit Unibet is niet gelijk te zien op het platform waar u heeft uitbetaald gekregen. De tijd die dit kost, kan variëren van 12 uur tot ongeveer 5 werkdagen.

Bonussen en toernooien

Unibet organiseert meerdere acties waarbij een flinke bonus te winnen valt. Per actie varieert het hoe veel er per bonus te winnen valt en wat hiervoor bereikt of gedaan moet worden. Ook zijn er bonussen te winnen bij een van de toernooien die Unibet organiseert. De toernooien worden regelmatig gehouden en er zijn veel bingospelers die hier actief aan deelnemen. Bijna elke dag worden er wel diverse toernooien gehouden.

Jackpots

Op de bingopagina van Unibet wordt er altijd een duidelijk overzicht gegeven van de jackpots die te winnen zijn. Hierbij wordt ook de tijd weergeven voor hoe lang de jackpot nog beschikbaar is. Hier komt weer een deel gebruiksvriendelijkheid van de site kijken, alles wordt voor de bezoekers zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk gemaakt.

Inzetten

Om deel te kunnen nemen aan bingo, is het natuurlijk een vereiste om bingokaarten te hebben. Deze bingokaarten zijn te koop bij Unibet zelf. Één kaart voor een spel met 75 ballen kost €0,10. De kaarten voor een spel met 80 ballen kosten €0,20 per stuk en als laatste zijn er nog de kaarten voor het spel met 90 ballen. Deze kosten €0,50 per kaart.

Loyaltypoints

Wanneer u een bingospeler bent bij Unibet, doet u automatisch mee aan het georganiseerde loyaliteitsprogramma. Per gespeelde online bingospel worden er punten bijgeschreven op uw account. Hier hoeft u dus verder niets voor te doen, zeer gebruiksvriendelijk dus. Het aantal gespaarde punten kunt u via uw persoonlijke bingopagina bekijken op de loyaliteitsmeter. Wanneer de meter helemaal vol is, mag er worden gedraaid aan het wiel. Aan het wiel zitten meerdere prijzen verbonden die u kunt winnen.

Chatrooms

Door middel van de chatrooms kunnen bingospelers met elkaar praten en hun ervaringen delen. Door deze functie komt er meer interactie tussen de spelers wat voor een leuke sfeer zorgt.

Andere games

Unibet is niet alleen de aanbieder van bingospellen. Zij heeft nog veel meer andere spellen beschikbaar voor de online spelers. Tot deze andere spellen behoort bijvoorbeeld poker of het plaatsen van weddenschappen over diverse sportwedstrijden.

Uitbetalingsmogelijkheden
Support via
Telefoon
Email
Stortingsmogelijkheden
> Schrijf je eigen mening Wat andere Unibet bingo spelers ervan vinden...
Bezoek de website van Unibet bingo En ontvang 100% bonus Speel nu en ontvang de bonus!