Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Bekijk dit spel
Bingolot is in totaal beoordeeld met een 0 uit 10
Software / grafisch 0
Start Bonus 0
Loyaliteits bonus 0
Support 0
Veiligheid 0
Storten & uitbetaling 0
In totaal 0 reviews.

bingolot

0% Bonus Speel nu!
 • Geen bonus
Bingolot is in totaal beoordeeld met een 0 uit 10
Software / grafisch 0
Start Bonus 0
Loyaliteits bonus 0
Aantal spelers 0
Support 0
Veiligheid 0
Storten & uitbetaling 0
In totaal 0 reviews.
Bingolot logo

Bingolot

 • Vestigingsland:
 • Licentie:
 • Bestaat sinds:
 • Telefoonnummer:
 • Email adres:

Onze beoordeling over Bingolot

Speel je graag online bingo, maar erger je je vaak aan al die reclames en overbodige drukke animaties, dan zul je vast eens een kijkje willen nemen op de website van Bingolot. Deze website is makkelijk te begrijpen en eenvoudig onder de knie te krijgen. Je zult ook niet eerst uren hoeven te zoeken voordat je een bingo spel hebt gevonden, bingo is namelijk het enige spel dat gespeeld kan worden op deze site. Tevens wordt er genoeg uitleg gegeven over het spel, en wanneer je er nog niet uit komt kun je altijd hulp vragen via de live chat.

Simpele maar doeltreffende lay-out

Als je op de website aankomt zul je meteen een scherm voor je krijgen waar je je zal moeten registreren of aanmelden. Je kunt er ook voor kiezen om als gast te spelen. Links onderin zul je drie knoppen zien, wanneer er op een van de knoppen wordt geklikt zal er een venstertje verschijnen. De drie knoppen leiden naar, een informatie scherm,een scherm waar je een kamer kan kiezen en een scherm waarin je de instellingen van het bingo spel kan aanpassen. Om het spelen van bingo zo eenvoudig mogelijk te maken is de hele website opgebouwd om te zorgen dat je de beste bingo ervaring hebt.

Gebruiksvriendelijk, maar wel in het Engels

Je krijgt de keuze om te spelen in een gratis kamer met gratis bingokaarten, maar als je graag hogere prijzen wilt winnen dan kun je ook voor een betaalde kamer kiezen waar je de bingokaarten zelf zal moeten kopen. Je  hebt net zo veel kans om een bedrag te winnen als je voor een gratis spel kiest, de win bedragen liggen alleen een stuk lager dan bij de betaalde spellen. Het scherm waarop je het spel speelt heeft een duidelijke lay-out en alles is netjes aangegeven om zo de kans op verwarring te minimaliseren. Aangezien alles op de site in het Engels is, zou het nog wel eens lastig kunnen worden om alles te begrijpen, gelukkig kun je in de live chat aan de andere spelers vragen stellen. Het merendeel van de spelers op Bingolot zijn Nederlands.

Het bingo spel

Na het aanmaken van een account kun je meteen beginnen. Maak eerst een keuze uit welk soort kamer je wilt bezoeken, de kamers worden ingedeeld naar de prijs van de bingokaart die gehanteerd wordt in die kamer. Er zijn vijf soorten kamers, gratis kamers, de €0,05,- kamers, de €0,10,- kamers, de €0,25,- kamers en de €0,50,- kamers. Tevens kun je ervoor kiezen om tot wel tien bingokaarten aan te schaffen per spel om zo je win kansen te verhogen.

Jackpot

De hoogte van de Jackpot verschilt sterk per soort kamer. Voor de gratis toegankelijke kamers liggen deze meestal rond de €0,35 cent en voor de betaalde kamers is deze een stuk hoger en kan deze wel oplopen tot €25,-. De hoogte van de Jackpot wordt natuurlijk bepaald door het aantal mensen die een bingokaart kopen. Hoe meer bingokaarten er gekocht worden hoe hoger het te winnen geldbedrag zal zijn. Naast de Jackpot kan er ook een bedrag gewonnen worden nadat een bepaald patroon afgestreept is. Tevens is het bij Bingolot erg eenvoudig om het gewonnen geld uitbetaald te krijgen, dit kan namelijk al vanaf €50,- zonder dat er gelet moet worden op een minimaal bedrag dat op je balans moet blijven staan.

Bonussen

Aangezien Bingolot zich focust op een bingo site die voor iedereen makkelijk te begrijpen is, en geen storende zaken bevat, worden er geen bonussen of welkomstbonus verstrekt bij het aanmelden van je account. Er zullen genoeg mensen zijn die dit een groot minpunt vinden, toch zijn er genoeg bingospelers die niet heel veel kijken naar de bonussen die een site hanteert.  In de betaalde kamers worden er ook vaak bonus rondes gehouden, waarin de Jackpot verdriedubbelt wordt en ook de patroon winst wordt verhoogt.

Klantensupport en veelgestelde vragen

Via het informatie scherm kun je door klikken naar de FAQ pagina. Daar vind je veelgestelde vragen en de antwoorden op die vragen. Er staat nergens op de website een email adres of een telefoonnummer waarmee je contact op zou kunnen nemen. Wel kun je door middel van het invullen van het feedback formulier een vraag stellen aan Bingolot.

Overige informatie Bingolot

Als je graag het geld dat op je balans staat uitbetaald wilt krijgen dan gaat dit via het IBAN nummer.
De mogelijkheden tot het opwaarderen van je Bingolot balans zijn:

 • Sofort banking
 • iDeal
 • Paysafecard
 • Instant transfer
 • EPS
 • Giropay
 • Je kunt ook via een telefoon gesprek je balans opwaarderen, dit is €1,30 oer minuut.
Uitbetalingsmogelijkheden
Support via
Stortingsmogelijkheden
> Schrijf je eigen mening Wat andere Bingolot spelers ervan vinden...
Bezoek de website van Bingolot En ontvang 0% bonus Speel nu en ontvang de bonus!