Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Top 5 aanbieders
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
Bingocams 5/5 200% € 100 Bekijk
Beterbingo 5/5 300% € 150 Bekijk
Trendiebingo 4/5 200% € 100 Bekijk
Unibet bingo 4/5 100% € 100 Bekijk
888ladies Bingo 4/5 250% £ 500 Bekijk

De voordelen

Waarom online bingo spelen? Er zijn voldoende redenen om te switchen van het gewone kienen naar het online bingo. Zo is er geen verplichting aan het tijdstip waarop bingo gespeeld wordt. Normaal wilt het nog wel eens zo zijn dat er een vaste bingo avond is. Bij online bingo is het bet als het bekendere online gokkasten spel mogelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk om te spelen. Hierdoor is het ook zo dat er geen maximale tijd is om te spelen. U kunt spelen zolang als u zelf wilt. Een ander voordeel is dat wanneer u slecht ter been bent, niet ver van huis hoeft om uw favoriete spelletje, namelijk bingo te spelen. U kunt dit gewoon thuis vanachter uw pc of vanuit uw luie stoel met een laptop spelen. Het werkt in die zin dus precies als een online casino.

Nou hoor ik u al denken, wanneer je vanachter een pc bingo speelt heb je totaal geen sociale contacten meer met andere spelers. Dit is echter niet waar. Tegenwoordig is het zo dat bingo online te spelen is, en dat u met de overige bingo spelers via de chat gesprekken kunt voeren. U kunt dus met meerdere mensen tegelijk een conversatie voeren.

Verder kunt u in plaats van de vaste deelnemers, zelf u medespelers selecteren. Zo kun je in een bepaalde bingoroom uitsluitend met je vrienden, familie of kennissen kienen. Eens proberen? Kies dan uit een van onderstaande aanbieders.