Spel aanbieders
Alle spel aanbieders
Bekijk dit spel
Betsson bingo is in totaal beoordeeld met een 7.7 uit 10
Software / grafisch 7
Start Bonus 8
Loyaliteits bonus 8
Support 7
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.

betsson bingo

100% Bonus Speel nu!
Betsson bingo is in totaal beoordeeld met een 7.6666666666667 uit 10
Software / grafisch 7
Start Bonus 8
Loyaliteits bonus 8
Aantal spelers 0
Support 7
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 8
In totaal 0 reviews.
Betsson bingo logo

Betsson bingo

  • Vestigingsland: Zweden
  • Licentie:
  • Bestaat sinds: 2007
  • Telefoonnummer:
  • Email adres:

Onze beoordeling over Betsson bingo

Voordat Betsson Bingo populair werd in geheel Europa was het een bedrijf dat alleen actief was in Zweden. Sinds 2007 is het bedrijf een van de online gok aanbieders van de gevestigde naam Betsson.com onderdeel van de BML Group Ltd. De goksite staat bekend als een van de beste bingo aanbieders op het web. Tevens is er een groot aanbod in producten van hoge kwaliteit. Voor de spelers is Betsson Bingo erg toegankelijk door de lage prijzen en grote talen keuze. Er kan gespeeld worden in wel 15 verschillende talen waaronder Duits, Engels, Frans, Zweeds, Nederlands, Spaans en Hongaars. Opvallend is dat spelers uit de Verenigde Staten niet worden toegelaten op de Betsson Bingo site.

Design

Betsson Bingo heeft een erg onderscheidend aanbod waar bingo er één van is. De website ziet er overzichtelijk en aantrekkelijk uit en straalt goed het imago uit van een gok website. Voor interactie met je medespelers kun je terecht in het live casino onderdeel van de website. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen met sportweddenschappen. Dit is een erg goed uitgewerkt onderdeel van Betsson waar ze ook bekend mee zijn geworden. Verder is er een aanbod in pokerern, videospellen en gewone tafelspellen.

Betsson Bingo

De exclusieve bingo lounge van de website biedt alles waar elke bingoliefhebber van droomt. Dit komt mede doordat er een nieuwe en moderne versie van de bingolounge is geïntroduceerd. Hierdoor wordt het spelen van bingo nog sneller en is het overzicht is erg toegankelijk. Voor nieuwe bingo spelers heeft Betsson Bingo een goede regeling getroffen. Bij elk spel wordt specifiek aangegeven hoe dit gestart en gespeeld kan worden. Daarnaast worden er bijbehorende tips gegeven en de spelregels zijn uitgebreid te vinden. Voordat je kunt deelnemen aan spellen is het wel nodig dat je een account aanmaakt bij de website. Na je registratie maak je een financiële storting en kun je aan de slag gaan. Ook kun je altijd terugkijken in je account om te zien welke spellen er in je geschiedenis staan en om verder te gaan met een oud spel.

Nederlands voordeel

Als nieuwe speler bij Betsson Bingo ontvang je een welkomstbonus nadat je geldstorting is ontvangen bij het aanmaken van je nieuwe account. Deze bonussen kunnen oplopen tot wel €50 euro die je kunt investeren in je bingo spellen. Voor Nederlanders is Betsson Bingo ook de perfecte site om toegankelijk te genieten van je game avonturen. Naast het feit dat de gehele site beschikbaar is in het Nederlands, kan er ook geld gestort worden door de betaalmethode iDeal. Dit zorgt ervoor dat je snel geld kunt overboeken en dat alle Nederlanders mee kunnen spelen. Veel Nederlanders hebben geen creditcard waardoor ze niet bij elke bingo aanbieder terecht kunnen. Bettson Bingo heeft dit goed begrepen en ze richten zich dan ook veel op de Europese en Nederlandse markt.

Het Bingo aanbod

Er zijn twee bingo categorieën te vinden op de website waar spelers uit kunnen kiezen. Dit is de multiplayer bingo en de single game bingo. Wanneer je zin hebt in een individueel potje bingo waarbij je in alle rust kunt spelen dan zijn de single games perfect voor jou. Heb je juist zin in wat interactie en competitie dan kun je in groepsverband spelen bij de multiplayer bingo. Hierbij zit ook een chatfunctie waardoor je nog gemakkelijker in contact kunt komen met andere spelers. Verder zijn er nog een aantal andere bingo spellen aanwezig zoals Ruby, Glitter Bingo, Strawberry Place en Diamond Bingo. Hier kun je vele prijzen winnen waarvan de hoogste de jackpot is die kan oplopen tot duizenden euro's. Naast geldprijzen zijn er ook andere prijzen te winnen zoals mooie producten en reizen. Als je denkt dat je veel geld neer moet leggen om kans te maken op een van deze prijzen dan bewijst Betsson Bingo je het tegendeel. Het spelen van online bingo is hier namelijk erg laag geprijsd. Zo kost één bingo kaartje bij de Travel Bingo maar 50 cent en bij Tornado Bingo slechts 20 cent. Op deze manier maakt Betsson Bingo het online gamen niet alleen toegankelijk maar ook een stuk leuker.

Uitbetalingsmogelijkheden
Support via
Telefoon
Email
Stortingsmogelijkheden
> Schrijf je eigen mening Wat andere Betsson bingo spelers ervan vinden...
Bezoek de website van Betsson bingo En ontvang 100% bonus Speel nu en ontvang de bonus!